cor de bou

Les sentmenatenques Susana Martínez i Irma Llorens són les professionals darrere de Cor de Bou, un equip que amb l’alegria i l’empenta que el caracteritza, s’encarregarà del càtering del festival. La filosofia de Cor de Bou es basa en treballar sempre amb producte de mercat, de qualitat i amb ingredients com més locals i frescos millor. Receptes canyeres, tradicionals o modernes, d’aquí i d’allà. Entrepans gourmet, tapes, platets, sucs i batuts fets al moment amb fruita, espècies o herbes fresques, al costat d’una variada cocteleria a base de fruita fresca. Cor de Bou representa una classe de tomàquet també conegut com Corazón de Buey, Corazón de Toro o Cuore di bue, un producte que és de la terra, de la mediterrània i que destaca per ser gran i tenir cor, elements que són part de l’equip i de la seva filosofia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *